Time
10:30
Workout
Girls VS Boys of Yoga
With Cat Meffan, Micheal James Wong, Adam Husler, Chris Magee, Marc Hatvani, Tameka Small, Jonelle Lewis, Jake Paul White, Katarina Rayburn and Mona Lisa Godfrey
Duration
75 mins
Time
10:30
Stage
Barry's Bootcamp
Workout
Cardio + Strength
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
10:30
Stage
Another_Space
Workout
Box HIIT
Duration
25 mins
 
Sold Out
Time
10:30
Stage
F45
Workout
T10
Duration
45 mins
Only 1 space left
Time
10:30
Stage
Les Mills
Workout
GRIT™ Strength
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
10:30
Stage
triyoga
Workout
Yoga
Duration
45 mins
Only 3 spaces left
Time
10:30
Stage
UN1T
Workout
Squad
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
10:30
Workout
The Fluid Flow
With Steffy White
Duration
50 mins
Time
10:30
Stage
TRX
Workout
Foundations/Beginners
Duration
30 mins
Drop-in only
Time
11:00
Stage
Boom Cycle
Workout
Ride
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
11:00
Workout
The WOD
Duration
25 mins
Time
11:00
Stage
Method Movement
Workout
Bondi Method x Mindful Method
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
11:30
Stage
Barry's Bootcamp
Workout
Cardio + Strength
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
11:30
Stage
Another_Space
Workout
Box HIIT
Duration
25 mins
 
Sold Out
Time
11:30
Workout
Barre
Duration
20 mins
Time
11:30
Workout
GRIT™ Plyo
Duration
30 mins
Time
11:30
Stage
triyoga
Workout
Yoga
Duration
20 mins
 
Sold Out
Time
11:30
Stage
UN1T
Workout
Squad
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
12:00
Workout
Shadowboxing: Best Butt Ever & The Cut by Equinox
With Eddie Carrington
Duration
25 mins
Time
12:00
Stage
Boom Cycle
Workout
Ride
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
12:00
Workout
The WOD
Duration
25 mins
Time
12:00
Workout
Barre
Duration
20 mins
Time
12:00
Stage
triyoga
Workout
Yoga
Duration
45 mins
 
Sold Out
Time
12:00
Stage
Method Movement
Workout
Bondi Method x Mindful Method
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
12:00
Stage
TRX
Workout
TAKE IT UP A NOTCH
Duration
30 mins
Drop-in only
Time
12:30
Stage
Barry's Bootcamp
Workout
Cardio + Strength
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
12:30
Workout
Box HIIT
Duration
25 mins
Time
12:30
Stage
F45
Workout
T10
Duration
45 mins
Time
12:30
Workout
GRIT™ Cardio
Duration
30 mins
Time
12:30
Stage
UN1T
Workout
Squad
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
13:00
Stage
Boom Cycle
Workout
Ride
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
13:00
Workout
The WOD
Duration
25 mins
Time
13:00
Stage
triyoga
Workout
Yoga
Duration
20 mins
Only 1 space left
Time
13:00
Stage
Method Movement
Workout
Bondi Method x Mindful Method
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
13:00
Workout
Yoga for Beginners Workshop
With Jonelle Lewis
Duration
40 mins
Time
13:00
Stage
TRX
Workout
TOTAL LEGS and GLUTES: Demo
Duration
30 mins
Drop-in only
Time
13:30
Stage
Barry's Bootcamp
Workout
Cardio + Strength
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
13:30
Workout
Box HIIT
Duration
25 mins
Time
13:30
Workout
Barre
Duration
20 mins
Time
13:30
Workout
GRIT™ Strength
Duration
30 mins
Time
13:30
Stage
triyoga
Workout
Yoga
Duration
45 mins
Time
13:30
Stage
UN1T
Workout
Squad
Duration
30 mins
Only 1 space left
Time
14:00
Workout
Metabolic presents The Metabolic Method
With Lawrence Hannah
Duration
25 mins
Time
14:00
Workout
Ride
Duration
30 mins
Time
14:00
Workout
The WOD
Duration
25 mins
Time
14:00
Workout
Barre
Duration
20 mins
Time
14:00
Stage
Method Movement
Workout
Bondi Method x Mindful Method
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
14:00
Workout
Handstand Workshop
With Katarina Rayburn
Duration
40 mins
Time
14:00
Stage
TRX
Workout
TOTAL CORE: Demo
Duration
30 mins
Drop-in only
Time
14:30
Workout
The Viking Method
With Svava Sigbertsdottir
Duration
25 mins
Time
14:30
Stage
Barry's Bootcamp
Workout
Cardio + Strength
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
14:30
Workout
Box HIIT
Duration
25 mins
Only 1 space left
Time
14:30
Stage
F45
Workout
T10
Duration
45 mins
Time
14:30
Workout
GRIT™ Plyo
Duration
30 mins
Time
14:30
Stage
triyoga
Workout
Yoga
Duration
20 mins
 
Sold Out
Time
14:30
Stage
UN1T
Workout
Squad
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
15:00
Workout
Power Your Body
With Kelsey Wells
Duration
30 mins
Time
15:00
Workout
Ride
Duration
30 mins
Time
15:00
Workout
The WOD
Duration
25 mins
Time
15:00
Stage
triyoga
Workout
Yoga
Duration
45 mins
Time
15:00
Stage
Method Movement
Workout
Bondi Method x Mindful Method
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
15:00
Workout
Just Breathe: Learning to Turn the Volume Down
With Michael James Wong + Just Breathe Crew
Duration
40 mins
Time
15:00
Stage
TRX
Workout
COMPLETE CORE
Duration
30 mins
Drop-in only
Time
15:30
Workout
Ministry Does Fitness - Cardio
Duration
25 mins
Time
15:30
Stage
Barry's Bootcamp
Workout
Cardio + Strength
Duration
30 mins
 
Sold Out
Time
15:30
Workout
Box HIIT
Duration
25 mins
Time
15:30
Workout
Barre
Duration
45 mins
Time
15:30
Workout
GRIT™ Cardio
Duration
30 mins
Time
15:30
Stage
UN1T
Workout
Squad
Duration
30 mins
Time
16:00
Workout
Ride
Duration
30 mins
Time
16:00
Workout
The WOD
Duration
25 mins
Time
16:00
Stage
triyoga
Workout
Yoga
Duration
20 mins
Time
16:00
Workout
Bondi Method x Mindful Method
Duration
30 mins
Time
16:00
Workout
Handstand Workshop
With Jake Paul White
Duration
40 mins
Time
16:30
Workout
Strike and Flow with Jamie Ray & Charlotte Holmes
With Jamie Ray & Charlotte Holmes
Duration
25 mins
Time
16:30
Workout
Cardio + Strength
Duration
30 mins
Time
16:30
Workout
Box HIIT
Duration
25 mins
Time
16:30
Stage
F45
Workout
T10
Duration
45 mins
Time
16:30
Workout
GRIT™ Strength
Duration
30 mins
Time
16:30
Stage
triyoga
Workout
Yoga
Duration
45 mins
 
Sold Out
Time
16:30
Stage
UN1T
Workout
Squad
Duration
30 mins
Time
17:00
Workout
Ride
Duration
30 mins
Time
17:00
Workout
The WOD
Duration
25 mins
Time
17:00
Workout
Bondi Method x Mindful Method
Duration
30 mins
Time
17:00
Stage
TRX
Workout
Advanced CORE
Duration
30 mins
Drop-in only
Time
17:00
Stage
TRX
Workout
Headstand & Handstand Tutorial
Duration
30 mins
Drop-in only
Time
17:30
Workout
Cardio + Strength
Duration
30 mins
Time
17:30
Workout
Box HIIT
Duration
25 mins
Time
17:30
Workout
Barre
Duration
20 mins
Time
17:30
Workout
GRIT™ Plyo
Duration
30 mins
Time
17:30
Stage
triyoga
Workout
Yoga
Duration
20 mins
Time
17:30
Stage
UN1T
Workout
Squad
Duration
30 mins
Time
18:00
Workout
Zanna VS Healthy Chef Steph
With Zanna Van Dijk & Stephanie Elswood
Duration
25 mins
Time
18:00
Workout
Ride
Duration
30 mins
Time
18:00
Workout
The WOD
Duration
25 mins
Time
18:00
Workout
Barre
Duration
20 mins
Time
18:00
Workout
Bondi Method x Mindful Method
Duration
30 mins
Time
18:00
Workout
Wim Hof Method Workshop
With Artur Paulins
Duration
40 mins
Time
18:00
Stage
TRX
Workout
REP Challenge
Duration
30 mins
Drop-in only
Time
18:30
Workout
Cardio + Strength
Duration
30 mins
Time
18:30
Workout
Box HIIT
Duration
25 mins
Time
18:30
Workout
GRIT™ Cardio
Duration
30 mins
Time
18:30
Stage
UN1T
Workout
Squad
Duration
30 mins
Time
19:00
Stage
TRX
Workout
STRETCH session
Duration
30 mins
Drop-in only
Get free access to the balance journal, tv & latest festival news
Facebook Twitter Instagram Soundcloud
CONTACT
hello@balance-festival.com
+44 (0)207 841 9060

FOLLOW
Facebook Twitter Instagram Soundcloud
© Balance Inc Ltd 2018.
Registered in England. Serendipity House, 106 Arlington Road, London NW1 7HP. No. 10052705